Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ελλάδα 2-0 Λιχτενστάιν

Παιανία... 11 εκατομμυρίων ευρώ! €€€ Βαρδινογιάννης €€€

Η ΕΠΟ και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έδωσαν τα χέρια για την χρησιμοποίηση της Παιανίας ως προπονητικό κέντρο των εθνικών ομάδων. Αν και δεν πρόθυμος να πουλήσει τις εγκαταστάσεις αλλά να τις νοικιάσει, ο Γ. Βαρδινογιάννης άλλαξε γνώμη με την προσφορά 11 εκατ. ευρώ της ΕΠΟ που δεν συμφωνούσαν απόλυτα με τις απαιτήσεις του... Σύμφωνα με την εφημερίδα το "GOAL" η ΕΠΟ συμφώνησε με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας τις οποίες θα αγοράσει προκειμένου να στεγάσει εκεί το αθλητικό κέντρο των εθνικών ομάδων που τώρα στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά... περισσότερα »

Αήττητο φρούριο εδώ και 5 χρόνια!

Φρούριο το "Καραϊσκάκης" για την Εθνική που δεν έχει χάσει στα τελευταία 15 ματς που έχει δώσει εκεί. Εξαιρετική επίδοση στα επίσημα με 8 νίκες σε 10 αγώνες. Το ρεκόρ του Καρνέζη.... Ο Φερνάντο Σάντος ήθελε μια μόνιμη έδρα για την Εθνική και επέλεξε το "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Μια επιλογή που τον δικαιώνει απόλυτα καθώς επί των ημερών του, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει χάσει παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο. Μάλιστα στα επίσημα παιχνίδια του Πορτογάλου, η Ελλάδα έχει νικήσει τα 8 από τα 10 εκεί, ενώ συνολικά είναι για 13 σερί ματς αήττητη. Αριθμός που ανεβαίνει στα 15 α... περισσότερα »

21+11 χώρες που πάνε Βραζιλία!

Δείτε αναλυτικά τον χάρτη του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ποιες είναι οι 21 ομάδες που έχουν προκριθεί και ποιες 22 διεκδικούν τα τελευταία 11 εισιτήρια μέσω μπαράζ.... Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού του πλανήτη έρχεται το επόμενο καλοκαίρι στη Βραζιλία και πέραν της διοργανώτριας χώρας, άλλες 20 έχουν πάρει θέση. Απομένουν 11 εισιτήρια για να ολοκληρωθεί το παζλ, τα οποία τα διεκδικούν μέσω μπαράζ 22 ομάδες. Τα πάντα θα έχουν ολοκληρωθεί στις 20 Νοεμβρίου όπου σε Ουρουγουάη και Νέα Ζηλανδία θα σφραγιστούν οι δύο τελευταίες συμμετοχές. Ήδη στην Αφρική έχουν γίνει τα πρώτα παιχ... περισσότερα »

Ελλάδα 2-0 Λιχτενστάιν

Με γκολ των Σαλπιγγίδη και Καραγκούνη η Εθνική ομάδα έκανε το καθήκον της επικρατώντας με 2-0 του Λιχτενστάιν και πλέον μέσω του μπαράζ θα προσπαθήσει να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Θετικό ντεμπούτο στην ανδρών για τον Σάμαρη.... Μέσω της διαδικασίας των μπαράζ θα προσπαθήσει η Εθνική μας ομάδα να βρεθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με γκολ των Σαλπιγγίδη και Καραγκούνη έκανε το καθήκον του επικρατώντας με 2-0 του Λιχτενστάιν, όμως κατέλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλο μετά τη νίκη της Βοσνίας στη Λιθουανία με 1-0. Έτσι η Ε... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου