Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Εμπορικό Κέντρο με φαρμακείο 2700 ετών στην Καβάλα

Φούλαρέ το!

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης θα καλύψει το κόστος για τα καύσιμα των τανκς και των αεροσκαφών για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Προφανώς, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το πρόστιμο 240 εκατομμυρίων ευρώ στην Motor Oil που ακυρώθηκε τον περασμένο Αύγουστο αλλά και για την δωρεάν παραχώρηση της ψηφιακής άδειας για το Star και το Mega... Στους Ιταλούς μπορεί να πεις «ΟΧΙ», στον Βαρδινογιάννη αποκλείεται. Υποθέτω πως τα καύσιμα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα τα καλύψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Είχε κι αυτός τα «τυχερά» του την χρονιά που πέρασε. Ο κ. Βαρδινογιάννης σκοπεύει να καλύψει ... περισσότερα »

Πώς η Ελλάδα «έσωσε» το… ευρώ!

Σχεδόν τριάμισι χρόνια πέρασαν για να μάθουμε, πέραν πάσης αμφιβολίας, όσα πολλοί υποψιαζόμασταν. Ότι η ελληνική οικονομία, *αλλά και η κοινωνία θυσιάστηκαν το 2010 για να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες και το ευρώ.* Ότι το πρόγραμμα διάσωσης που υπογράφηκε τον Μάιο του ίδιου έτους δεν είχε ως αφετηρία την αλληλεγγύη των εταίρων μας... , αλλά την προστασία των τραπεζών τους. Ότι εσκεμμένα απέφυγαν να... επιβαρύνουν τους ιδιώτες κατόχους ελληνικού χρέους, *καταρτίζοντας ένα πρόγραμμα που ήξεραν εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να φέρει αποτελέσματα.* Τώρα όμως όλα ήρθαν στο φως, χάρη ... περισσότερα »

Εμπορικό Κέντρο με φαρμακείο 2700 ετών στην Καβάλα

Εμπορικό Κέντρο ηλικίας 2.700 περίπου ετών ανακαλύφτηκε στην Αρχαία Άργιλο κοντά στην Καβάλα. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Daily Mail, η στοά ανακαλύφθηκε τον περασμένο Ιούνιο και έχουν ήδη αναγνωριστεί καταστήματα: ένα αρτοποιείο, ένα ελαιοπωλείο και κατά πάσα πιθανότητα ένα φαρμακείο. Υπεύθυνοι των ανασκαφών είναι ο Καναδός καθηγητής ... Κλασικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ Ζαν Περό και ο αρχαιολόγος κ. Ζήσης Μπόνιας προϊστάμενος της ΙΗ΄Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας. Η αρχαία Άργιλος βρίσκεται 4 χλμ. δυτικά των εκβολών του ποταμού Στρυμόνα, σε ... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου